Какво представлява хидромасажната вана?

Купувайки хидромасажна вана на дърва означава да станете собственик на уникален продукт, който няма аналог в България. Когато закупите този отопляем спа център, получавате:

  • Вана с печка, проектирана по такъв начин, че да не пречи на ползващите я – димът се отклонява настрани
  • Аналог на карпатската вана, изпълняващ същите функции
  • Продукт с експлоатационен живот до 25 години

СПА горещата вана на дърва е уникална възможност да създадете здравословна зона за релаксация у дома. Имайки тази вана, не е необходимо да ходите в Карпатите, за да вземете парна баня заедно с билки, етерични масла и лечебни отвари.

Отопляемите вани са чудесен избор за всяка къща или СПА център. Можете не само да се насладите на водните процедури, но и да подобрите здравето си.

Какво е гореща вана на дърва

Това е на първо място възможност да придобиете място за уелнес процедури директно в двора на собствената си къща. Ваните са изработени в кръгла, осмоъгълна или правоъгълна форма, изработени от композитен материал и декориран с термично дърво.

Цялата система обикновено се състои от купа, външна дървена облицовка (масив лиственица, бор, кедър, дъб или смърч), изолация, термо покритие, система за оттичане на водата, допълнително оборудване за хидромасаж и осветление, печка от неръждаема стомана или алуминий, стълби , парапети и стойки.

Дизайнът на ваната е доста прост, което гарантира издръжливост и лекота на използване. Просто трябва да поставите конструкцията върху равна повърхност или да я монтирате на скеле. Композитните вани са идеално съотношение цена-качество, тъй като са по-евтини от акрилните СПА басейни, но в същото време превъзхождат по издръжливост и хигиеничност.

Сред предимствата на ваната са:

  • липса на вредна микрофлора и бактерии;
  • грижата за ваната отнема минимум време и усилия;
  • запазва се приятният и лечебен аромат на естествено дърво;
  • автономност и независимост от електричество.

Купете джакузи

Ако се интересувате от джакузи на дърва, значи сте попаднали на правилното място.

Всички наши продукти са с високо качество, което се потвърждава от съответните сертификати, които, ако е необходимо, сме готови да предоставим. Всеки модел на вана, който видите в каталога, може да бъде подобрен според вашите предпочитания – сами сглобявате необходимото оборудване. Ако имате допълнителни въпроси или искате да поръчате даден модел, просто се обадете или ни потърсете на имейла ни.

Това ще бъде най-полезната и незабравима спа процедура на дърво за вас и вашите приятели!